Om HERZ armaturen GmbH

HERZ grundades 1896 i Österrike och företaget har varit aktiv på marknaden i mer än 120 år. Företaget är etablerade på 7 platser i Österrike och ytterligare 17 olika platser i Europa, med 2600 anställda både i hemlandet och utomlands, är HERZ Armaturen GmbH det enda österrikiska tillverkaren utav utrustning för hela värme och installationsbranschen internationellt.

Under årens lopp har HERZ etablerat sig som specialist på förnyelsebara energisystem.
Företaget beskriver sitt arbete som “State of the art production”. Under ett antal år har HERZ arbetat med lokala forsknings- och utbildningsinstitut för nya innovativa produkter.

HERZ lägger stor vikt på moderna, kostnadseffektiva och miljövänliga uppvärmningssystem med den högsta nivån utav bekvämlighet och användarvänlighet.

Klicka här för att ta reda på mer om HERZ olika modeller (extern länk).

  Vi kontaktar dig.

  Fyll i formuläret så tar en av oss kontakt med dig för att hitta den bästa lösningen för just era förutsättningar. Effektiv uppvärmning är allt en prioritet hos oss på Votab.

  Genom att skicka in dina uppgifter godkänner du att Votab använder dina uppgifter för att kontakta dig och för marknadsföringssyfte. Uppgifterna lämnas EJ till tredjepart.

  Andreas Samuelsson

  VD, KMA Center AB

  Installation av bergvärme

  “VOTAB guidade oss rätt i valet av värmelösning och hjälpte oss genom hela processen. För oss var totalekonomin och att ha en långsiktigt kraftfull värmelösning viktigast. Rekommenderar gärna VOTAB till nära och kära!”