Över 5000 installerade värmepumpar i Halland. Återförsäljare av ledande varumärken.

Letar du en pålitlig och erfaren leverantör av värmepumpar i Varberg? Då har du kommit rätt. I över 50 år har vi jobbat med lösningar för värme, och är redo för nästa uppdrag!

Vi erbjuder totalentreprenad och innehar nödvändiga certifikat för elarbeten, kylarbeten och VS-arbeten – en kontakt för allt.

Vi kan även erbjuda finansiering via vår kreditpartner, kontakta oss för mer information.

För din säkerhet innehar vi nödvändiga certifikat: C2510, Auktoriserat VVS-företag

Våra Värmepumpar:

Berg/Jord/Sjövärme

En bergvärmepump utvinner värme från berget, jorden eller sjön med hjälp av en kollektorslang. Värmen överförs till en vätska i slangen, som sedan värmer upp husets värmesystem. Detta ger effektiv och miljövänlig uppvärmning.

Luft/Vattenvärme

En luftvärmepump absorberar värme från utomhusluften och använder den för att värma upp vatten i ett uppvärmningssystem. Genom ett kylmedelskretslopp omvandlas utomhusluftens låga temperatur till högre temperatur för effektiv och energisnål uppvärmning.

Luft/luftvärme

En luftvärmepump absorberar värme från utomhusluften och använder den för att värma upp inomhusluften. Genom ett kylmedelskretslopp omvandlas utomhusluftens låga temperatur till högre temperatur för effektiv och energisnål uppvärmning.

Frånluftsvärme

En frånluftsvärmepump återvinner värme från husets utgående frånluft. Den använder värmen för att värma upp vatten för uppvärmning och varmvatten. Denna metod minskar energiförbrukningen och ökar effektiviteten, genom att utnyttja redan uppvärmd luft i huset.

Våra varumärken:

Vi har gedigna relationer med de varumärken vi jobbar med och strävar efter att hela tiden vara uppdaterade med de ledande tillverkarna.

 • NIBE Är ett svenskt marknadsledande företag inom värmepumpar för alla behov.
 • Bosch Sedan 1975 har Bosch tillverkat uppskattade värmepumpar i svenska hem.
 • Mitsubishi En av världens ledande värmepumpsleverantörer.

  Vi kontaktar dig.

  Fyll i formuläret så tar en av oss kontakt med dig för att hitta den bästa lösningen för just era förutsättningar. Effektiv uppvärmning är allt en prioritet hos oss på Votab.

  Genom att skicka in dina uppgifter godkänner du att Votab använder dina uppgifter för att kontakta dig och för marknadsföringssyfte. Uppgifterna lämnas EJ till tredjepart.

  Andreas Samuelsson

  VD, KMA Center AB

  Installation av bergvärme

  “VOTAB guidade oss rätt i valet av värmelösning och hjälpte oss genom hela processen. För oss var totalekonomin och att ha en långsiktigt kraftfull värmelösning viktigast. Rekommenderar gärna VOTAB till nära och kära!”